Thuis Nieuws

Airco-explosie, het gevaar dat niet mag worden genegeerd

Certificaat
Van goede kwaliteit Commerciële TentAirconditioner voor verkoop
Van goede kwaliteit Commerciële TentAirconditioner voor verkoop
Klantenoverzichten
De pasvormen perfectioneren en aan een goede prijs.

—— Ananda M Ananda

Zeer aardig om een zulk een goede vriend en zaken partner.hope te hebben konden wij een rooskleurigere toekomst in onze zakenreis maken.

—— Srithar Rajan

OEM geschikt aan een uitstekende prijs. Goedkoper dan het lokale delenhuis

—— Yassine Ramitec

Dankuwel voor het tonen van de zorg op ons bezoek aan uw fabriek. Hoop om u spoedig te ontmoeten en hopend een lange zakenrelatie met u en uw bedrijf.

—— Fida Husain

well-made, gemakkelijk te installeren

—— Sabel Ali

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Airco-explosie, het gevaar dat niet mag worden genegeerd
Airco-explosie, het gevaar dat niet mag worden genegeerd

Onlangs was er een schok van airconditioning die een "bom" werd tijdens een evenement in Shandong. Het is duidelijk dat na de ontploffing, het tafereel een puinhoop was, en het hele evenement was ook een stuk, de binnenunit brandde alleen de koperen buis, het is erg gevaarlijk.

Elke zomer is het hoogseizoen voor de installatie en het gebruik van airconditioners. Op het moment van gebruik is het nieuws van "airco-explosie" de laatste jaren vaak gemeld. Waarom explodeert airconditioner? Wat zijn de redenen? In feite zijn airconditioners alleen gekwalificeerd als ze zijn geïnstalleerd. Het is zeer veilig in gebruik.

Dagelijks gebruik moet letten op gevaren rond:

1. Laat de airconditioner tijdens de installatie niet dicht bij open vuur staan.

2. Gebruik bij het schoonmaken van het uiterlijk van de airconditioner geen alcohol om de airconditioner onmiddellijk te verwijderen. Omdat het ontstekingspunt van de alcohol relatief laag is, zal de elektrische vonk die wordt opgewekt door de printplaat, onmiddellijk na het reinigen worden ontstoken.

3, wanneer er een probleem is met de airconditioner, niet blindelings demonteren van de machine voor reparatie, is het aanbevolen om een ​​professionele meester te bezoeken.

Als we airconditioning kopen, moeten we natuurlijk ook kiezen voor de kwaliteit van de airconditioning.

In de zomer zijn activiteiten in buitenlocaties het belangrijkst. Drez heeft zich meer dan tien jaar gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van buitenluchtconditioners. Het heeft verschillende octrooicertificeringen in technologie verkregen. In China is het een partner van grootschalige verhuur van airco-evenementen en kiest het voor Drez buitenluchtconditioners om de veiligheidsgarantie te kiezen.

Bartijd : 2019-07-05 15:57:24 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou Drez Exhibition Co., Ltd.

Tel.: 86-20-8117-6236

Fax: 86-20-3417-5963

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)