Thuis

Guangzhou Drez Exhibition Co., Ltd.

Bedrijfprofiel

De Tentoonstellingsco. van Guangzhoudrez, Ltd

 

Wij ontwerpen, vervaardigen wij, huren wij & voeren wij uit.

De Tentoonstellingsco. van Guangzhoudrez, Ltd in Guangzhou, China wordt gevestigd, is gespecialiseerd in het verstrekken van uitvoerige oplossingen die productie, verkoop, installaties en de diensten van airconditioningssystemen, gebeurtenistenten en uitvloeiselmateriaal voor activiteiten, tentoonstelling, en sportenspelen op grote schaal, enz. die behandelen. Tijdens het afgelopen decennium, is Drez als pioniersleider in deze industrie het snelst - het groeien en het grootste materiaal en de dienstbedrijf geworden. Met over duizenden projecten aan ons krediet sinds 2006 hebben wij een rijkdom aan de industrieervaring geaccumuleerd.

De Drezproducten omvatten airconditioningseenheden, Nieuwe Verpakte Airconditioner, Verpakte Airconditioner, leidden Airconditioner, Draagbare Airconditioner, Horizontale Draagbare Airconditioner, de Commerciële Airconditioner van Ductable, de Verpakte Industriële Airconditioner van HVAC, Zijn OEM en de aanpassingsdienst beschikbaar. Drez is geëngageerd aan het aanbieden van klanten de professionele volledige dienst van AC oplossingen, en de maatsystemen worden aangepast precies aan de behoeften van elke klant.

 

De DrezAirconditioners worden wijd gebruikt voor diverse soorten binnen - openluchtgebeurtenissen, zoals Commerciële Activiteiten, Tentoonstellingen, Handelmarkten, Huwelijkspartijen, Festivalvieringen, Sportenspelen, Pakhuis, Godsdienstige Gebeurtenissen en andere gebeurtenistenten, enz.-Kostuum voor Diverse Soorten Trefpunten, zoals Cementhof, Grasland, Aardegrond, Zandstrand, Helling, de Snelle en Gemakkelijke Installatie van enz. met tenten, volkomen gelijke met pvc-muur, ABS muur en Glasmuur en andere soorten tenten. Ons uniek ontwerp, maakt tot de airconditioner meer te installeren gemak, kan het gebruiksklare en 20-minieme installatie, hulpklanten vervoerskosten, tijdkosten, loonkosten en dure gaskosten besparen.


Zich baseert op de professionele productiebasis in Guangzhou, Drez-hebben de producten internationale hoogste kwaliteitscertificeringen zoals SASO-Certificaat door INTERTEK, Ce-Certificaat, de Ondernemingscertificatie van TÜV SÜD, Certificaat van Ontwerpoctrooi, Certificaat van Gebruiksmodeloctrooi overgegaan. Wij willen als de eerste globale bron voor innovatieve airconditioneroplossingen worden erkend die opdrachtsucces toelaten. Wij verstrekken niet alleen hoogste kwaliteitsproducten, maar ook kant en klare gebeurtenisoplossingen, die Openlucht Verpakte Gebeurtenisac eenheden en Binnen Centrale HVAC-oplossingen behandelen. 

Ons team is elk van goedgetrainde beroeps. Met ervaren R&D-ingenieurs, specifiek QC team, strenge en pragmatische beheer, de oprechte gevende diensten, pogen wij GEEN 1 merk van de airconditioningsoplossing voor tentoonstellingen, binnen en openluchtactiviteiten tot stand te brengen. Drez werd gebaseerd op de filosofie van „Kwaliteit, Efficiency en Innovatie“. Deze principes worden nog gevolgd vandaag en in de komende decennia.

Onze producten wijd gebruikt=zijn= in Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika en andere gebieden voor een verscheidenheid van industrieën en activiteiten, zoals sportevenementen, productlanceringen, beroemdheidsautograph zittingen, tentoonstellingen en partijen enz. Al deze succesvolle projecten bewijzen Drez het leiden en mostreliable commerciële het airconditioningsmerk. Ons uiteindelijk doel is uw tevredenheid.

 

Dreztent - die de Gespecialiseerde Verpakte Producten van de Airconditionerreeks hebben de airconditionereigenschappen opnieuw gedefinieerd voor openluchtgebeurtenistenten worden gebruikt. Voorts niet alleen aan gebruik in China, pogen wij ook dit nieuwe bevoordeligde producten aan gebeurtenisa/c gebruikers in te brengen wereldwijd, bijdragend onze airconditioningstechnologie om deze gehele gebeurtenissenindustrie beter te maken en sneller te groeien!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Tentoonstellingsco. van Guangzhoudrez, Ltd in Guangzhou, China wordt gevestigd dat. Sinds 1998, is Onze stichter De zaken begonnen van de Airconditionerhuur terwijl de hoofdzaken binnenlandse airconditionersverkoop in Guangdong, China, om te beginnen met de Commerciële & Industriële zaken van de airconditionerhuur zijn, geleidelijk aan groeiend in de DREZ-GROEP die met het Koelen Technologie R&D, Airconditioner Productie, het Uitvoeren en de Tentoonstellingsdiensten wordt gecombineerd.

 

Met huurzaken die zich onophoudelijk uitbreiden, hebben wij Commerciële en Industriële airconditioners huur aan grote projecten in een grotere schaal van het gehele gebied van China aangevraagd, en het huurgebied begon zich op de bloeiende openluchtgebeurtenissen, vooral gebeurtenissen met tenten te concentreren.


Zich baseert op de professionele productiebasis in Guangzhou, Drez-hebben de producten internationale hoogste kwaliteitscertificeringen zoals SASO-Certificaat door INTERTEK, Ce-Certificaat, de Ondernemingscertificatie van TÜV SÜD, Certificaat van Ontwerpoctrooi, Certificaat van Gebruiksmodeloctrooi overgegaan. 

 

Onze producten wijd gebruikt=zijn= in Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika en andere gebieden voor een verscheidenheid van industrieën en activiteiten, zoals sportevenementen, productlanceringen, beroemdheidsautograph zittingen, tentoonstellingen en partijen enz. Al deze succesvolle projecten bewijzen Drez het leiden en mostreliable commerciële het airconditioningsmerk. Ons uiteindelijk doel is uw tevredenheid.

 

Dreztent - die de Gespecialiseerde Verpakte Producten van de Airconditionerreeks hebben de airconditionereigenschappen opnieuw gedefinieerd voor openluchtgebeurtenistenten worden gebruikt. Voorts niet alleen aan gebruik in China, pogen wij ook dit nieuwe bevoordeligde producten aan gebeurtenisa/c gebruikers in te brengen wereldwijd, bijdragend onze airconditioningstechnologie om deze gehele gebeurtenissenindustrie beter te maken en sneller te groeien!

Guangzhou Drez Exhibition Co., Ltd. Guangzhou Drez Exhibition Co., Ltd. Guangzhou Drez Exhibition Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : DREZ

Aantal werknemers : 60~86

Jaarlijkse omzet : 3000000-4500000

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Commerciële TentAirconditioner voor verkoop Van goede kwaliteit Commerciële TentAirconditioner voor verkoop Van goede kwaliteit Commerciële TentAirconditioner voor verkoop Van goede kwaliteit Commerciële TentAirconditioner voor verkoop